BurgerBrink

Mens, ervaringen


In de individuele ontwikkeling heb ik een programma ontwikkeld en uitgevoerd voor sportprofessionals. Ik heb veel gewerkt met buurtsportcoaches, maar ook met gemeentelijke sportadviseurs. In mijn opleidingen ben ik een aanhanger van een directe koppeling met de praktijk en een sterke individuele begeleiding. Ik geloof erin dat praktijk en individuele begeleiding het grootste deel uitmaken van een succesvol opleidingstraject. Daarbij gebruik ik vanuit de praktijk ook theorieën die de onderbouwing leveren.

Ik heb via Brug8 een programma ontwikkeld en uitgevoerd voor buurtsportcoaches en combinatiefunctionarissen. Vanuit mijn eigen bedrijf Burgerbrink bied ik eigen opleidingstrajecten aan. In 5-6 blokken (soms met specifieke maatwerk uitbreidingen) ga ik in op de professionele ontwikkeling in het vak, de ontwikkelkracht van de organisatie, de persoonlijke ontwikkeling en de ‘sportieve’ dialoog. Ik heb op die manier honderden mensen in vele steden laten kennismaken met mijn inzichten. Mijn opleidingen worden gewaardeerd met gemiddeld een 8,5. En dat geldt ook voor mijn rol als docent/begeleider. Ik ben daar trots op!

Ik heb naast de trajecten verschillende mensen mogen begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling of (advies) vaardigheden.

Diensten

  • Ontwikkelen en (mede)uitvoeren van opleidingstrajecten
  • Individuele begeleiding
  • Persoonlijke ontwikkeling


Competenties:

Overtuigingskracht, vastberaden, verbaal, communicatief, creatief, enthousiast, mensgericht, vriendelijk, optimist, wilskrachtig, ‘politieke antenne’ gevoel.BURGerBrink

De naam Burgerbrink De naam Burgerbrink

‘De naam BURGerBrink komt van een plekje achter een boshuisje, waar eerst vooral rommel lag, maar wat ik met bescheiden en meest bestaande middelen heb omgevormd naar een plaats die met wat fantasie een ‘brink’ genoemd kan worden. Gekscherend zeggen wij thuis de BURGerBrink. En het is een mooi motto van wat ik wil: eenvoud, mensen bij elkaar brengen, verbinden, creativiteit benutten en vooral aan de slag!’


Overzicht van Diensten Overzicht van Diensten

Advies over toekomst organisatie en organisatiekracht

Interim-management

Projectleider

Tijdelijke ondersteuning/coaching aan management bieden

Ontwikkelen en (mede)uitvoeren van opleidingstrajecten

Individuele begeleiding

Persoonlijke ontwikkeling

Onderhandelaar

Ondersteuning en advies bij sociale plannen

Onderhandelaar

Trainer/Opleider dialoog en onderhandelingen

Conflicthantering, bemiddelaar

In de praktijk werk ik ook als dagvoorzitter of gesprekleider en natuurlijk zijn diensten op maat mogelijk!


linked

acebook

Tel: 06 512 162 99

KvK: 54174228
BTW: NL073371476B01
IBAN: NL51INGB0004815831
Ten name van Burgerbrink
Waddinxveen