BurgerBrink

Dialoog, ervaringen


Ik heb een lange ervaring in het onderhandelen in diverse functies. Bij de vakbeweging en aan werkgeverszijde ben ik opgeleid als Harvard onderhandelaar. Aan zowel werknemers als werkgeverszijde heb ik onderhandeld. Ik ben opgeleid als NMI-mediator. Vanuit mijn praktijkervaring geeft ik les in het vak onderhandelen aan de opleiding Sportkunde van de Haagse Hogeschool. Ik heb mijn ervaringen in een handboek opgeschreven en ben bezig een vervolg te schrijven.

In de laatste jaren ben ik vanuit het vak onderhandelen steeds meer bezig met de nieuwe dialoog in een veranderende samenleving.

De Nieuwe Dialoog

Ik heb veel professionals daarmee in hun opleiding kennis laten maken. In organisaties heb ik dit ingezet als instrument voor ontwikkelkracht van de organisatie. Inmiddels heb ik op die manier honderden mensen laten kennismaken met mijn inzichten. Mijn opleidingen worden gewaardeerd met gemiddeld een 8,5. En dat geldt ook voor mijn rol als docent. Ik vind het ook geweldig om te doen!

Om een indruk te krijgen van mijn opvattingen lees het artikel in Sportbestuur en Management

Diensten

  • Onderhandelaar (WOS, FNV)
  • Trainer/opleider dialoog en onderhandelingen (argumenteren, conflicthantering; uitgevoerd in diverse opleidingen, zoals bij Hogescholen, Kenniscentrum Sport, Jeugdsportfonds en vele verenigingen en sportprofessionals)
  • Conflicthantering, bemiddelaar. (Via Brug8 in verschillende trajecten gewerkt als conflictbemiddelaar)


Competenties:

Overtuigingskracht, vastberaden, verbaal, communicatief, creatief, enthousiast, mensgericht, vriendelijk, optimist, wilskrachtig, ‘politieke antenne’ gevoel.BURGerBrink

De naam Burgerbrink De naam Burgerbrink

‘De naam BURGerBrink komt van een plekje achter een boshuisje, waar eerst vooral rommel lag, maar wat ik met bescheiden en meest bestaande middelen heb omgevormd naar een plaats die met wat fantasie een ‘brink’ genoemd kan worden. Gekscherend zeggen wij thuis de BURGerBrink. En het is een mooi motto van wat ik wil: eenvoud, mensen bij elkaar brengen, verbinden, creativiteit benutten en vooral aan de slag!’


Overzicht van Diensten Overzicht van Diensten

Advies over toekomst organisatie en organisatiekracht

Interim-management

Projectleider

Tijdelijke ondersteuning/coaching aan management bieden

Ontwikkelen en (mede)uitvoeren van opleidingstrajecten

Individuele begeleiding

Persoonlijke ontwikkeling

Onderhandelaar

Ondersteuning en advies bij sociale plannen

Onderhandelaar

Trainer/Opleider dialoog en onderhandelingen

Conflicthantering, bemiddelaar

In de praktijk werk ik ook als dagvoorzitter of gesprekleider en natuurlijk zijn diensten op maat mogelijk!


linked

acebook

Tel: 06 512 162 99

KvK: 54174228
BTW: NL073371476B01
IBAN: NL51INGB0004815831
Ten name van Burgerbrink
Waddinxveen

Dialoogstijlen Test
Dialoogstijlen
Test